Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave

OBRAZAC – TERENSKA NASTAVA GEOGRAFIJE, STRUČNA EKSKURZIJA BIOLOGIJE

Terenska nastava iz geografije i stručna ekskurzija iz biologije za maturante u šk. god. 2021./2022. je otkazana zbog malog broja prijavljenih učenika.

 

OBRAZAC – TERENSKA NASTAVA GEOGRAFIJE

Dana 18. listopada 2021. sastalo se Povjerenstvo za organizaciju terenske nastave iz geografije drugih razreda u Hrvatsko Zagorje i Međimurje te utvrdilo da su u propisanom roku pristigle dvije ponude: agencije “F-tours” i agencije “Igana”. Pregledom ponuda utvrđeno je da su obje agencije zadovoljile sve uvjete natječaja i da obje stječu pravo prezentacije roditeljima. 

Dana 22. listopada 2021. održan je roditeljski sastanak na kojem su obje agencije predstavile svoje ponude. Nakon prezentacija održano je tajno glasovanje te javno prebrojavanje glasova, kojim je utvrđeno da je 36 glasova dobila agencija “F-tours”, a 2 glasa agencija “Igana”. Time je odlučeno da je agencija “F-tours” organizator terenske nastave iz geografije drugih razreda u Hrvatsko Zagorje i Međimurje u veljači 2022. godine.

Davor Stipan
predsjednik Povjerenstva

 

 

Školska godina 2019./2020.

 

OBRAZAC – LONDON 2020

Dana 17.10 2019. sastalo se povjerenstvo za organizaciju stručne ekskurzije drugih jezičnih razreda u London i utvrdilo da su u propisanom roku pristigle dvije ponude, agencije F-tours i agencije VIP travel. Pregledom ponuda utvrđeno je da su obje agencije zadovoljile sve uvjete natječaja i da obje stječu pravo prezentacije roditeljima. 
Dana 21.10.2019. održan je roditeljski sastanak na kojem su obje agencije predstavile svoje ponude. Nakon prezentacija održano je tajno glasovanje te javno prebrojavanje glasova, kojim je utvrđeno da je 26 glasova dobila agencija F-tours, a 16 glasova VIP travel. Time je odlučeno da je agencija F-tours organizator stručne ekskurzije drugih jezičnih razreda u London u lipnju 2020. godine.
 
Željka Mimica,
predsjednica Povjerenstva
 

OBRAZAC – BARCELONA 2020

Dana 12. studenog 2019. sastalo se Povjerenstvo za organizaciju ekskurzije u Španjolsku 3d i 3e razreda. Na natječaj je pristigla samo jedna ponuda, i to od strane turističke agencije F-tours. Utvrđeno je da je ponuda valjana i da udovoljava propisima objavljenog natječaja. Sastanak roditelja i predstavnika agencije održat će se u prostorijama 1. gimnazije dana 21. studenog u 19.15 h
 
Koraljka Pejić, prof.
predsjednica Povjerenstva
 
    

OBRAZAC – RIM 2020 – jezičari

Dana 22. studenog 2019. sastalo se Povjerenstvo za organizaciju hodočašća u Rim za prve jezične razrede. Na natječaj su pristigle tri ponude: F-toursa, Magellana i VIP travela. Utvrđeno je da su sve tri ponude valjane te da udovoljavaju propisima objavljenog natječaja. Sastanak roditelja i predstavnika agencija koje će tom prigodom predstaviti svoje ponude održat će se u prostorijama I. gimnazije u srijedu 4. prosinca u 19.00 sati.

Dana 4. prosinca 2019. održan je roditeljski sastanak na kojem su svoje ponude za organizaciju hodočašća u Rim 2020. g. predstavile tri agencije: F-tours, Magellan i VIP travel. Tajnim glasovanjem većina roditelja za organizaciju hodočašća odabrala je agenciju VIP travel.

OBRAZAC – RIM 2020 – klasičari

PONIŠTENJE POZIVA BR. 4/2019

OBRAZAC – GRČKA 2020

Drugi sastanak Povjerenstva za ekskurziju Grčka 2020

OBRAZAC RIM 2020 – klasičari (novi)

Zapisnik s prvog sastanka Povjernstva za stručnu ekskurziju Rim 2020 – klasičari

Zapisnik s drugog sastanka Povjerenstva za stručnu ekskurziju Rim 2020 – klasičari

Zapisnik s roditeljskog sastanka o odabiru agencije za organizaciju stručne ekskurzije Rim 2020 – klasičari