PODJELA SVJEDODŽBI

Uručivanje svjedodžbi o položenoj državnoj maturi održat će se u četvrtak, 20. srpnja 2017. s početkom u 9,00 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Zrinsko-Frankopanskoj ulici br. 19.

UPISI U PRVI RAZRED-PROMJENA DATUMA

Zaprimanje Upisnice i Potvrde o ostvarenom dodatnom bodu (za učenike koji imaju dodatni bod) za upis u prvi razred, bit će u petak, 14.07. i ponedjeljak, 17. 07. 2017. od 8,00 do 14,00 sati, na prvom katu gimnazije. Do promjene datuma došlo je zbog obavijesti iz CARNeta da će tiskanje Upisnica biti 13. 07. tek od 12,00 sati.

LONDON CALLING PRVA GIMNAZIJA!

Već sedma generacija za redom učenika drugih jezičnih razreda naše gimnazije odlazi u lipnju na stručnu ekskurziju u London. Program putovanja s ljubavlju i pažnjom svake godine slažu profesorice engleskog jezika, a u realizaciji pomaže natječajem odabrana agencija.

OBAVIJESTI ZA UČENIKE

Sve obavijesti vezane za kraj ove školske godine i početak 2017./2018. školske godine možete pronaći...

ZNANSTVENI SKUP I SVEČANA AKADEMIJA

Povodom 200. obljetnice podržavljena klasične gimnazije u Splitu, Društvo prijatelja kulturne baštine Split organizira 25. svibnja 2017. godine znanstveni skup i svečanu akademiju.   Program...

Povežimo se!

Na satu geografije 12. svibnja 2017.god. učenica Karla Jozić (III. F) nam je održala zanimljivo predavanje o sustavu obrazovanja u SAD-u. Učenica je i sama pohađala prošle školske godine nastavu u SAD-u gdje je i stekla brojna poznanstva i prijateljstva. U prilogu pogledajte fotografije sa nastavnog sata geografije.